Ruilen/ retourneren

Ruilen;
Wil je de bestelling ruilen? Mail ons even en we reserveren alvast een andere kleur of paar voor je!
Verder mag je het te ruilen product retour zenden naar Stylish Nurse samen met het ruil-/ retourformulier.  De producten dienen ongebruikt, in originele verpakking terug gestuurd te worden naar ons. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor de klant. Het nieuwe product dat wij opnieuw zenden is gratis.

In alle gevallen adviseren wij je het verzend-/afleverbewijs goed te bewaren totdat de retour/ruiling is afgerond.

Als het bedrag hoger is dan de oorspronkelijke bestelling dan ontvang je een aanvullende factuur met een betaallink in de mail. Als het bedrag lager is dan de oorspronkelijke bestelling dan wordt het bedrag binnen 7 dagen aan je terug betaald. 

Voordat je een zending retour stuurt check dit dan even:

  • Het ruil-/ retourformulier en factuur (deze vind je in de bijlage van de track & trace mail) is toegevoegd aan de zending.
  • Het artikel zit in de originele verpakking.
  • Het artikel is ongebruikt en onbeschadigd. 
  • De verzendverpakking is stevig genoeg om beschadiging tijdens vervoer te voorkomen, klompen kunnen in de verzend- en retourzak van Stylish Nurse.
  • De zending is voldoende gefrankeerd.
  • Het adres van Stylish Nurse is duidelijk vermeld.

Retourneren;
Stylish Nurse hoopt dat je tevreden bent met je aankoop, is je aankoop toch niet helemaal zoals je had verwacht, dan mag je het binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen en krijg je het aankoopbedrag weer terug.  Vul hiervoor het retour-/ ruilformulier in. 

De producten dienen ongebruikt en in de originele verpakking terug gestuurd te worden naar ons. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor de klant. In alle gevallen adviseren wij je het verzend-/afleverbewijs goed te bewaren totdat de retour/ruiling is afgerond. Nadat wij het pakket retour hebben ontvangen, ontvang je binnen 7 dagen het volledige aankoopbedrag terug.