Over mij, Esther, de eigenaresse van Stylish Nurse

Stylish Nurse is mijn webshop webshop, vol met mooie medische Sanita klompen, verpleegkundige scharensets, Medische sokken van MedSocks, Verpleegstershorloges, en andere accessoires voor verpleegkundigen, ziekenhuis medewerkers, verzorgenden, helpenden of doktersassistenten en natuurlijk alle andere zorgverleners!

Zelf loop ik al jaren op Sanita klompen, ik weet dat ik tijdens drukke diensten, waarin ik veel loop, nooit last van mijn voeten of rug krijg. Ook ‘schiet’ ik zo in de Sanita klomp, de pasvorm is altijd goed!

(Esther, IC-verpleegkundige & eigenaar Stylish Nurse)
Eigenaresse Stylish Nurse

Tijdens mijn werk als verpleegkundige in het ziekenhuis, in eerste instantie op de afdeling chirurgie en later op de Intensive Care, viel het mij op dat verpleegkundige spullen er soms saai uitzagen. De uniformen zijn wit en de meeste spullen zijn zwart/ RVS kleur.
Dit vond ik jammer, ik dacht dit moet toch ook anders kunnen?

Álle verpleegkundige sets en medische klompen in de webshop Stylish Nurse heb ik met de groots mogelijke zorg uitgekozen.

Stylish Nurse vind de kwaliteit van het product erg belangrijk, maar ook de kleur en vormgeving.
Daarnaast speelt hygiëne een steeds grotere rol in de gezondheidszorg, Stylish Nurse heeft dan ook gekozen voor verpleegkundige sets en verpleegkundige klompen die eenvoudig schoon te maken zijn, zodat jij altijd aan de hygiëne eisen voldoet!

Om je outfit nog meer op te pimpen heeft Stylish Nurse de populaire MedSocks toegevoegd aan haar assortiment! Bij de aankoop van MedSocks steun je een goed doel, hoe fijn is dit?! Vrolijke zorgsokken én je steunt een goed doel.

Beademingsmaskers, gekleurde pupillampjes en verpleegkundige horloges zijn ideaal voor zorgmedewerkers. Op deze manier kun jij altijd je werk goed uitvoeren. De verpleegkundige horloges hebben een secondewijzer, zodat je de ademhaling goed kunt tellen. Ook krijg je 1 jaar garantie op het uurwerk!
Verder heeft Stylish Nurse leuke accessoires, zoals een pennenhouder voor je scharen en pen, deze is eenvoudig te bevestigen aan je werkoutfit. Markeerstiften in spuitvorm zijn helemaal handig! Ze helpen jou met studeren om de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam te begrijpen!

Door deze verpleegkundige sets kun jij jouw outfit personaliseren, je kunt alles in dezelfde kleur doen, of juist een lekker bont geheel. 

Binnenkort krijgt stylish Nurse handige bekers en bakjes om je eten in mee te nemen, voor in de magnetron of onderweg, ideaal voor in de thuiszorg of wanneer jij avond- / nachtdienst hebt!

TIP van Stylish Nurse

Wanneer ik nieuwe Sanita klompen koop, gebruik ik mijn ‘oude’ paar voor in en om het huis, bijvoorbeeld bij het ramen wassen. 

Als laatste vind je op deze site interessante blogs over de anatomie & fysiologie van het menselijk lichaam. Ook veel herkenbare situaties/ dilemma’s voor verpleegkundigen/ medewerkers in de zorg worden hier besproken!

Stylish Nurse is een webwinkel voor de gezondheidszorg, voor verpleegkundigen, verzorgenden, helpende of doktersassistenten.

Of te wel.. Stylish Nurse is er voor iedereen in de zorg!