Groepskorting Sanita klompen

Willen jij en je collega’s ook de mooiste Sanita klompen met KORTING?! Dit kan bij Stylish Nurse!

Groepskorting op Sanita klompen kan al vanaf 5 paar.

Wie heeft er geen zin in een korting? Altijd goed toch! Voor iedereen in medische beroepen hebben we een mooie actie voor onze super populaire Sanita Klompen. En het mooie is, je kan de korting ook perfect innen met je collega’s! Je hoeft dus niet zelf ineens veel veel klompen te kopen maar doet dit gewoon samen met andere liefhebbers van deze fantastische klompen voor in de medische zorg!

Wat moet je doen voor de korting op Sanita Klompen?

  • Verzamel 5 collega’s of meer
  • Iedereen kiest zijn of haar favoriete paar Sanita klompen hier uit.
  • Je stuurt een e-mail naar Stylish Nurse
  • Je ontvangt een persoonlijke kortingscode die je in de winkelwagen kunt verzilveren zodat je de korting op Sanita Klompen meteen ontvangt
  • Voor 16u. besteld, is de volgende dag in huis!

Greep uit het assortiment Sanita Klompen:

Altijd zonder risico bestellen

Uiteraard heb je ook met deze korting nog steeds alle normale voordelen in mijn webshop! Als de klompen bijvoorbeeld toch niet goed passen of je wilt ze om een andere reden ruilen dan is dat gewoon mogelijk! Ook retour sturen en geld terug ontvangen blijft mogelijk, mits de bestelling hierna nog wel in aanmerking komt voor de korting. Anders zal ik deze natuurlijk moeten verrekenen. Maar maak je geen zorgen! Ik ontvang maar zelden Sanita klompen terug! Bijna alle klanten zijn er super blij mee dus bestel gerust, al vanaf 5 paar met korting en altijd zonder risico!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *