Top 5 kerstcadeautjes voor mensen die werken in de zorg!

Hier vind je de top 5 leukste cadeautjes voor zorgmedewerkers om te geven voor de feestdagen!
Dus werkt jou vriendin, dochter of kleindochter in de zorg? Kijk dan verder voor de leukste cadeautjes voor zorgmedewerkers tijdens de feestdagen. We hebben er een ware top 10 van gemaakt!
Je bestelling wordt verpakt tot een leuk kerstcadeau met ruimte voor een persoonlijke boodschap.

1. Verpleegkundige sets

Stylish Nurse heeft met veel zorg verpleegkundige sets samengesteld. Elke set bevat verpleegkundige accessoires die veel worden gebruikt tijdens het werk. De sets voor verpleegkundigen zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën.

2. Verpleegkundige klompen (Sanita klompen)

Sanita klompen zijn het perfectie kerstcadeau voor iemand die werkt in de gezondheidszorg. Deze klompen hebben een ergonomisch ontwerp, zo ondersteunen zij de rug en benen. Daarnaast hebben Sanita klompen een antislip zool en zijn zij helemaal hip!
Stylish Nurse heeft een uitgebreid assortiment medische klompen!

3. MedSocks (sokken & compressiekousen)

Op dit moment zijn MedSocks onwijs populair in de gezondheidszorg. Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor mensen in de zorg en elke sok heeft een eigen thema met medische icoontjes. Deze sokken met medische print zijn niet alleen heel erg vrolijk, elke sok steunt een goed doel! Dus én leuke sokken én je steunt een goed doel. Daarnaast zijn er sinds kort ook compressie sokken van MedSocks, deze zitten ontzettend fijn en zorgen ervoor dat je minder snel vermoeide benen krijgt.

4. Onmisbare items voor een verpleegkundige tijdens haar werk

Stylish Nurse heeft belangrijke items voor een verpleegkundige toegevoegd aan haar assortiment. Pupillampjes zijn erg belangrijk om de neurologische status van een patient te beoordelen, pennenhouders schuif je eenvoudig op je uniform, zodat jij je pennen en scharen niet meer kwijt raakt. Ook heeft Stylish Nurse badgehouders en beademingsmaskers in verschillende kleuren.

5. Nurse Power sieraden

Prachtige sieraden voor én door verpleegkundigen.
Deze prachtige Nurse Power sieraden zijn speciaal gemaakt door én voor zorgmedewerkers gemaakt!
Elke set is in het goud en zilver verkrijgbaar.
⚡️ De Power oorbellen zijn speciaal gemaakt om een vriendin of collega te laten weten dat ze een topper is!
Met de Good Luck set kun je iemand succes wensen wanneer zij binnenkort een spannend examen heeft! Of binnenkort een nieuwe baan.
Als laatste de SuperStar oorbellen: Heb jij een collega of vriendin op wie jij heel erg trots bent? Geef haar dan deze prachtige oorbellen, klein gebaar, maar een grote waardering!

Dus zoek jij een verpleegkundig cadeau voor de kerst?
Stylish Nurse heeft de leukste kerstcadeautjes voor verpleegkundigen!