De leukste Valentijn cadeautjes voor een verpleegkundige!

Valentijn is perfect om jou vriendin een leuk cadeautje te geven! Op deze manier geef je een blijk van waardering en voelt zij zich die dag extra speciaal.

Zeker na de afgelopen twee jaar, vol onzekerheden, keihard werken en nu staat ons de ‘inhaal zorg’ te wachten. Geef jou vriendin een leuk Valentijn cadeau, een lekkere oppepper!

Stylish Nurse heeft een top 5 Valentijn cadeau’s voor verpleegkundigen gemaakt! Zo hoef jij niet verder te zoeken naar het perfecte cadeau!

Inpakken met leuk Valentijn papier? Dat kan, gratis! Geef het even aan tijdens de bestelling.

Top 5 Valentijncadeau’s voor een verpleegkundige

Deze zijn helemaal leuk door alle verschillende kleuren! Deze sets zijn onmisbaar voor een verpleegkundige!
De set bestaat uit een verbandschaar, schaar en een kocher.

De sieraden van NursePower zijn gemaakt door en voor verpleegkundigen! Je hebt de Power sieraden, voor extra Power te geven, de Good Luck sieraden om iemand succes te wensen voor een spannend examen of nieuwe baan en tot slot de Super Star, op deze manier laat jij weten ontzettend trots op diegene te zijn!

Stylish Nurse heeft met veel zorg en aandacht verschillende verpleegkundige sets samengesteld. Je vind hier bijvoorbeeld startersets, een complete sets voor een net gediplomeerde.

Sokken met een vrolijke medische print zijn altijd een goed idee om te geven! Op deze manier geef jij net even wat extra kleur aan jou werkdag! Daarnaast heeft elk paar sokken een goed doel, waar een gedeelte van de opbrengst naar toe gaat. Dus: er leuk uitzien en proberen de wereld een stukje beter te maken!

Kies hier jou Valentijn cadeau voor een verpleegkundige

Gratis inpakken.

Voor 16uur besteld, de volgende dag in huis!

Zo wordt werken in de zorg nog leuker!

Stylish nurse