De leukste cadeautjes tijdens de feestdagen voor zorgmedewerkers!

De feestdagen staan weer voor de deur!
Waarschijnlijk hebben jullie, ik in elk geval wel, in juli al door moeten geven wanneer je graag wilt werken met de feestdagen. Meestal is het óf kerst óf oud & nieuw. Soms worden er tussen collega’s ‘dealtjes’ gesloten zodat je tijdens de feestdagen beide maar 1 dag werkt. Iedereen kiest wat hij of zij het fijnste vindt. Tijdens de feestdagen werken geeft gelukkig wel altijd een bepaalde saamhorigheid. Meestal neemt iedere collega iets lekkers mee, dus tijdens die dagen is het altijd smullen geblazen!

Natuurlijk staat kerst ook bekend om de mooie cadeau’s.

Je vind hier leuke cadeautjes voor een verpleegkundigen, verzorgenden of andere medewerkers in de zorg.

Stylish Nurse heeft cadeausets in verschillende prijs categorieën zodat je altijd wel iets leuks vindt.
Speciaal tijdens de feestdagen pakken we de cadeautjes met kerstpapier in, met een kaartje en ruimte om een kleine persoonlijke boodschap te schrijven! PS: geef tijdens het bestelproces wel even aan dat het om een (kerst) cadeautje gaat.

Verpleegkundige cadeautjes tot €10,-

1. Verpleegkundige sets

Stylish Nurse heeft met veel zorg verpleegkundige sets samengesteld. Elke set bevat verpleegkundige accessoires die veel worden gebruikt tijdens het werk. De sets voor verpleegkundigen zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën.

2. Vrolijke verbandscharen

Denk hierbij aan een verbandschaar, deze wordt vaak gebruikt om verband op maat te knippen. Verbandscharen zijn daarvoor perfect, omdat er een afgebogen punt aan de schaar zit, waardoor de huid van de patiënt wordt beschermd.

3. MedSocks als kerstcadeau

Toch wel 1 van onze leukste cadeautjes! Want hiermee is werken tijdens de feestdagen nog specialer!
Stylish Nurse heeft ook een ruim assortiment MedSocks, dit zijn vrolijke sokken met medische icoontjes. MedSocks zijn speciaal ontworpen voor medewerkers in de zorg. Elke sok heeft een eigen thema, dus elke dag wat anders.
Je brengt een beetje vrolijkheid mee op je werk én je steunt een goed doel! Elke sok heeft een eigen thema en bijpassend donatie.
Kortom: MedSocks zijn het perfectie cadeau voor iemand die in de zorg werkt! En het is gewoon erg fijn dat je daarmee ook een goed doel steunt.

4. Sieraden van Nurse Power

Verpleegkundige cadeautjes van €10,- tot €25,-

1. Verpleegkundige sets

Stylish Nurse heeft met veel zorg verpleegkundige sets samengesteld. Elke set bevat verpleegkundige accessoires die veel worden gebruikt tijdens het werk. De sets voor verpleegkundigen zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën.

2. MedSocks compressiesokken

3. Mok Nurse Power

Cadeautjes voor verpleegkundige vanaf €25,-

Ben jij één van die zorgtoppers, of heb jij een vriendin die moet werken tijdens de feestdagen? Speciaal voor deze zorgtoppers heeft Stylish Nurse kerst cadeausets samengesteld.