Dag van de Zorg 2022

Op donderdag 12 mei is het weer de dag van de Zorg, ook wel dag van de Verpleging genoemd.

Verpleegkundige set voor starters online bestellen

Elk jaar op 12 mei worden alle zorgmedewerkers in het zonnetje gezet. Tijdens deze pandemie is maar weer eens gebleken hoe belangrijk verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden zijn!
Stylish Nurse heeft leuke cadeautjes samengesteld, perfect om te geven tijdens de dag van verpleging. Een leuk cadeau als blijk van waardering, dat doet je goed!


Wij kunnen niet zonder deze zorgtoppers!
Zorgmedewerkers zoals verpleegkundigen en verzorgenden staan centraal in de zorg voor patiënten/ bewoners of cliënten.  Zij brengen de meeste tijd door en signaleren als eerste bepaalde zorgvragen of achteruitgang. Ook heeft de verpleegkundige, verzorgende of helpende het meeste contact met de familie, waarin zij soms pittige onderwerpen/ problemen moeten bespreken.
Daarnaast hebben zij ook nog eens een fysiek zware baan, met de steeds ouder wordende cliënten/ patiënten, die vaak meerdere comorbiditeiten hebben + extra gewicht, is dit soms extra zwaar.

Hoe is de dag van de zorg ontstaan?

Elke verpleegkundige kent Florance Nightingale, dit was een Britse verpleegkundige die leefde in de 19e eeuw (1820-1910). Zij wordt gezien al grondlegger van de huidige (moderne) verpleging.
Zij heeft zich tijdens de oorlog ontzettend ingezet om zoveel mogelijk gewonden soldaten te redden en te verzorgen, na de oorlog heeft zij in Londen een school voor verpleegkundige opgericht. Dit was de eerste verpleegopleiding, vanuit daar heeft zich het vak verpleegkundige zich steeds verder ontwikkeld.
12 mei was Florance Nightingale haar verjaardag en daarom wordt is er deze dag, wereldwijd, aandacht voor de bijzondere bijdrage (en nu helemaal!) van alle zorgtoppers.

Cadeau voor de dag van de verpleging
Dus zoek jij nog een mooi cadeau voor de dag van de verpleging? Scrol even naar beneden, Stylish Nurse heeft een aantal leuke pakketjes als cadeautje zorgmedewerkers voor de dag van de verpleging samengesteld!

Voor elk wat wils, Dag van de zorg cadeaus tot €10,- Dag van de zorg cadeaus €10,- -€20,- of Dag van de zorg cadeaus van €20,- en hoger. 
Op deze manier kan jij aan jou collega’s of als werkgever jouw waardering voor de zorg uitspreken!

1. Verpleegkundige scharensets

2. Cadeautjes zorgmedewerkers samenstellen

3. MedSocks

4. Sanita klompen

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Stuur een e-mail naar Stylish Nurse

Bij grote aantallen geven wij een leuke korting!